ΑΓΡΑΜΠΕΛΗ Α.Ε. – Η Εταιρεία

Η εταιρεία Αγράμπελη Α.Ε μετά από 30 χρόνια στο χώρο της εστίασης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού, αποτελώντας μια από τις πρώτες επιλογές στους επώνυμους χώρους εκδηλώσεων. Με εξειδίκευση στις δεξιώσεις γάμου και βάπτισης αλλά και γενικότερα σε οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση, είναι από τις πρώτες εταιρείες που δημιούργησε αίθουσες εκδηλώσεων με ποιοτικά πρότυπα καλύπτοντας τις ανάγκες των εκάστοτε πελατών της.

Το όραμα μας αποτυπώνεται στο να αποτελέσουμε μια εταιρεία πρότυπο και την πλέον αξιόπιστη πρόταση στο χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων. Μέσα από μια διαρκή έρευνα αγοράς και ανάδειξη νέων τάσεων και ιδεών, να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στον ευρύτερο κλάδο που ανήκουμε.

Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε την ιδανική πρόταση και επιλογή για την διοργάνωση κάθε είδους και ύφους εκδηλώσεων. Με το αίσθημα ευθύνης, συνέπειας και επαγγελματισμού που μας χαρακτηρίζει να διατηρήσουμε την υψηλή θέση που κατέχουμε ανάμεσα στους χώρους εκδηλώσεων παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, κατακτώντας ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη της αγοράς που απευθυνόμαστε.

Εγγύηση για την επιτυχία της κάθε εκδήλωσης που πραγματοποιείται στους χώρους μας, αποτελούν:

  • Οι προσεγμένες, καθαρές και άρτια εξοπλισμένες αίθουσες μας, με ποικιλία σε χωρητικότητα και σε ύφος
  • Τα πιστοποιημένα μενού, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008 και η συνεχής ανανέωσή τους.
  • Η εμπειρία μας, απόσταγμα της πολύχρονης παρουσίας μας στον χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων.